Garantie
Avis clients
Collard

Je vous remercie, c'est parfait.
Tous les avis
×

Catégories

×

Dimensions et formats

Longueur Min

Longueur Max

Largeur Min

Largeur Max

×Couleurs

Retour aux résultats

Boukhara

 • Catégories :Tapis classiques
 • N° Article:81270-81010
 • Pays d'origine:Pakistan
 • Aussi connu sous:na
 • Dimensions:160x94cm
 • Fabrication:Noué à la main
 • Velours:Laine
 • Chaine:Coton
 • Densité du nouage:150-250.000/m²
 • Age:Neuf
 • Remarque:Livrable aussi en magasin
 • Livré sous:13 jours
483
United States : Livraison : 495,00€ sous 13 jours
Ajouter au panier
Facebook   Google+   Twitter   Pinterest  

Boukhara


Deze tapijten zijn met de hand geknoopt in de belangrijkste tapijtproductiecentra. Ofwel in Lahore, Karachi, Azad, Pattoki en Peshawar. De tapijten hebben meestal de Tekke- en Bokara-motieven, oorspronkelijk geïnspireerd op Turkmeense motieven. De kwaliteit van de wol is bijzonder zacht en glanzend en de patronen in warme kleuren zijn eenvoudig en harmonieus.

 

Oorsprong : PAKISTAN

Pakistan: officieel de Islamitische Republiek Pakistan is een onafhankelijke staat sinds 1947. Het wordt begrensd door Iran, Afghanistan, China en India.

 

Eigenschappen :

De term Ply geeft het aantal draden aan dat samen is gewikkeld om de pool te produceren; 2-Ply of 3-Ply betekent dus dat slechts twee of drie draden tijdens het knopen om elkaar zijn gewikkeld om de pool te maken.
 
De tapijten met de naam Jaldar hebben Afghaanse ontwerpen geïnspireerd op de traditionele motieven van de regio's Sarooq en Kaukasus. Deze tapijten hebben een dun pool, zacht en glanzend. De motieven worden vaak omringd door zijde.
 
De tapijten met de naam Bukhara hebben Afghaanse motieven geïnspireerd op Turkmen Gül-motieven: Tekké en Yamoud
 
De schering en inslag zijn gemaakt van katoen.

Er zijn alle maten en kleuren beschikbaar.

 

Opmerkingen:

Het is vooral de kwaliteit van wol en wol dichtheid (verdichting van de wol op het weefgetouw) die een goede weerstand garandeert tegen slijtage. Niet te verwarren met het aantal knooppunten/dm² die een betere detail heeft als die hooger is. Neem het voorbeeld van een digitale foto, hoe meer pixels er zijn, hoe meer het beeld is scherp en gedetailleerd. Maar in het tapijt, het is niet altijd een garantie van duurzaamheid ... Alleen de kwaliteit en de dichtheid van het wol zorgen voor een goede weerstand. We selecteren alleen de beste kwaliteit met een hoge woldichtheid.

Kaart Pakistan

 

Care & Fair - Fair TradeFAIR TRADE

 

Care & Fair - Fair TradeFAIR TRADE

Bij aankoop van dit handgemaakte tapijt op mengalorient.com draagt u bij tot het onderwijs en de gezondheidszorg van de gezinnen die tapijten weven. Care & Fair is een hulporganisatie die de leefomstandigheden van de wevers en hun gezin verbetert in de tapijtenproducerende regio's in Pakistan India en Nepal. Meer weten ...

 

Poser une question sur cet article
N'hésitez pas à demander plus de renseignements concernant cet article, nous serons heureux de pouvoir vous répondre.

Votre Email:

N° téléphone:

Votre question:

En soumettant ce formulaire, j'accepte que les informations saisies soient exploitées dans le cadre de la demande de contact et de la relation commerciale qui peut en découler. Si vous souhaitez plus d’informations, veuillez consulter les liens de notre Politique de confidentialité; et nos Conditions générales de ventes plus détaillées.

* Cochez ici pour confirmer.

Articles similaires
 
Articles en liquidation
 

Tapis contemporain, tapis d'Orient classique ou prestigieux, le tapis de vos rêves se trouve dans le magasin de Mengal Orient (™) Belgique.

Copyright © 2020- 2021 SPRL CLAEYS-MENGAL | Hosted by pepperUP